Care of Haus söker webbutvecklare

Vi letar efter en webbutvecklare med goda kunskaper i PHP med placering i Västerås. På Care of Haus jobbar vi agilt enligt Scrum så vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta på liknande sätt i större utvecklingsprojekt. Som en del i utvecklingsteamet på Care of Haus kommer du vara med och utvärdera nya tekniker på marknaden och ta fram nya arbetssätt för ständig förbättring.

Idealkandidaten är en full stack utvecklare som är väl orienterad i HTML5/CSS3 och javascript, har kunskaper i MVC-ramverk, samt vana att arbeta i OS X eller annat Unix-baserat operativsystem. Erfarenhet av större WordPress-projekt är ett plus, samt devops, e-handel och intranät.

På Care of Haus finns det alltid utrymme för det roliga. Vi jobbar gärna jobbar hårt men sällan övertid.

Du som söker får gärna utgå från våra behov ovan och berätta med vilken eller vilka kompetenser som du kan bidra.

Om du är intresserad så hör av dig till daniel@careofhaus.se.  

Kort om Care of Haus

Care of Haus är en fullservicereklambyrå med kontor i Stockholm och Västerås. Byrån har drygt 30 anställda inom tre affärsområden. Nu är det vi på det digitala affärsområdet som söker folk. Några av våra uppdragsgivare är Boost, Falu Rödfärg, Fibra, Fiskarhedenvillan, Hoist, Kokpunkten och Member 24. Vi erbjuder våra kunder:

  • Förstudier – "Digitala" strategier med fokus på konvertering/leadsgenerering
  • Digital produktion – Kompletta webbplatser/e-handel/intranät. (UX-design, programmering, innehållsproduktion)
  • Support i realtid
  • Program för konvertering- och optimering, driva trafik o.s.v.
  • Digitala kampanjer med fokus på konvertering/leadsgenerering