Idédriven Art Director till Care of Haus

Care of Haus är en fullservicereklambyrå med kontor i Stockholm och Västerås. Byrån har drygt 30 anställda inom fyra affärsområden. Några av våra uppdragsgivare är Ladbrokes, Bauhaus, Hemglass, NetOnNet, Waynes Coffee, Trafikverket, Mälarenergi och Västerås stad.

Nu söker vi en Art Director till vårt affärsområde Loyalty, som jobbar både med mer traditionella kommunikationsuppdrag inom reklam och den digitala världen, och med att bygga upp ett nytt erbjudande inom datadriven marknadsföring och CRM. På sikt vill vi förändra reklambranschen genom Big Data, och CRM-branschen genom kreativitet.

Vi tror att du har några års erfarenhet som Art Director eller designer och nu vill ta nästa steg, personligt och kreativt. Vi ser gärna att din tonvikt ligger i idé och koncept och att du är vass när det kommer till form och design, men din framtida inriktning och vilja är viktigare än din historia.

Hos oss blir du en del av ett snabbrörligt team med intressanta kunder, höga ambitioner och drivna människor. Du får också en arbetsplats där det alltid finns utrymme för det roliga, och där vi gärna jobbar hårt men sällan övertid.

Erfarenhet och kompetens

Du har förmodligen en utbildning från reklam- eller designskola eller liknande inriktning på universitet/högskola och minst fem års erfarenhet från reklambyrå, digital byrå eller webbyrå. Du har erfarenhet av arbete för större kunder där du har varit drivande både idémässigt och formmässigt. Du är lika van att arbeta med digitala kanaler som traditionella och har koll på det mesta: webb, film, annonskoncept, egna, köpta, förtjänade kanaler, responsiv design och så vidare. Du är en lagspelare som vet att de bästa idéerna är ett resultat av hårt arbete. Som AD jobbar du ofta på en övergripande nivå men har inget emot att då och då kavla upp ärmarna och göra klart jobbet ändå ner på originalnivå.

Hos Care of Haus får du stort ansvar och många möjligheter till utveckling och om du, precis som vi, brinner för att hjälpa våra kunder att sälja mer eller att nå sina mål, så kan du gå hur långt som helst.

Ansvar

  • Ansvarig kreatör för ett antal av våra kunder
  • Driva arbetet med utveckling av marknadsföringskoncept, visuella identiteter, designprojekt och CRM-koncept
  • Koppla samman kundens affärsutmaningar med kreativa lösningar
  • Utmana både dig själv och dina kollegor i att göra varje jobb lite bättre än det förra
  • Bidra till utvecklingen av våra processer och arbetsmetoder när det gäller kreation och design
  • Att självständigt utveckla din kompetens som kreatör och AD
  • Att vara med och bidra till en skön stämning och ha superkul på jobbet

Skicka ditt CV och en kort beskrivning av dig själv till affärsområdeschef Mikael Sakar, mikael@careofhaus.se senast 20 april så bokar vi ett möte och pratar ihop oss om det känns rätt!

Mikael Sakar

Mikael Sakar

Projektledare / Strateg