Varför driva College?

Våra ständigt förändrade beteenden kring hur vi tar till oss information är en utmaning för alla. Som företagare eller kommunikatör gäller det att hänga med i svängarna. Men det är inte så lätt.

Det går ju så j*vla fort allting!

Mindre företag hinner inte hålla sig uppdaterade och större organisationer gör mer och mer in house. Personligt intresse och engagemang påverkar hur mycket man orkar ta till sig. Det ger ojämn kompetens och låg kunskap kring digitala beteenden. Men du vet ju det här!

Vi på Care of Haus har också märkt av det stora behovet av kunskap inom kommunikation. Men dagens utbildningar duger inte! Många utbildningar hålls av duktiga föreläsare, i bästa fall med erfarenhet från branschen. Problemet är att de ofta är ensamma och utbildningarna är fragmenterade.
Många kurser är också för teoretiska och generiska.
Därför erbjuder vi Care of Haus College.

1. Vi har alltid jobbat med att utbilda även om vi
inte definierat det så
2. Vi är experter på kommunikation – this is our day job
3. Vi har tusentals timmar av erfarenhet
(framgång och misslyckanden)
4. Vi kan anpassa utbildningen efter elevernas
förutsättningar och behov
5. Vi erbjuder dagsfärsk, praktisk, tillämpbar kunskap på byrånivå
som gör dig bättre redan i morgon.

Men vi kan ju det här!

Som byrå lever vi varje dag med de utmaningar som utbildningarna försöker lösa. Så varför inte lära ut det? Så här tänker vi.

Bättre redan imorgon!

Våra utbildningar bygger på kunskap som vi använder dagligen för att skapa framgångsrik kommunikation för våra kunder.

Glöm bort generiska marknadsutbildningar som ligger långt ifrån din egen verklighet – vi involverar och engagerar hela gruppen med hjälp av era egna exempel och utmaningar. Vi kommer att fråga er vilka förväntningar ni har och vilka frågor ni är intresserade av. Varför? För att ni ska ha genuin nytta av vår kunskap.